0
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Ανανέωση

Αποστολή της παραγγελίας σας με Courier.

Παραγγελίες από Δευτέρα – Παρασκευή, φροντίζουμε να τις στέλνουμε το αργότερο εντός τριών εργάσιμων ημέρων. Εξασφαλίζοντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος.O υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας σας.

Δωρεάν Μεταφορά

Η DKracing προσφέρει δωρεάν μεταφορά και παράδοση σε όλη την Ελλάδα για ποσά άνω των 199€. Εξαίρεση υπάρχει μόνο στην αγορά και αποστολή τέντας.

Αποστολές Εντός Αττικής

Παράδοση εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 6,00€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, και αυξάνεται κατά 0,85€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Χώρα, συμπεριλαμβανομένων και των νησιωτικών προορισμών

Για αποστολές στην Υπόλοιπη Χώρα η παράδοση είναι Παράδοση εντός τριών εργάσιμων ημέρων.

Το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε 7,00€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους, και αυξάνεται κατά 085€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Έχουμε επιλέξει και συνεργαζόμαστε με εταιρεία Courier, αλλά μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας με οποιαδήποτε μεταφορική μας υποδείξετε με δική σας χρέωση.

Επιστροφές

Θέλοντας να σας προσφέρουμε  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις παρακάτω περιπτώσεις

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας από την Εταιρεία μας.

Σε αυτή την περίπτωση , θα πραγματοποιείται άμεση αποστολή του σωστού προϊόντος και παραλαβή του λάθους. Τα Μεταφορικά έξοδα της αντικατάστασης του προϊόντος επιβαρύνουν την Εταιρεία μας.

 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα εξετάζεται μεμονομένα από το εξειδικευμένο τεχνικό του καταστήματος μας.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2109211040 ή στο email sales@dkracing.gr αναφέρετε το λόγο της επιστροφής και ακολουθείστε τις οδηγίες μας.

Top